Продавець ТОВ Крохмалепродукти України розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
55 відгуків
Актуальні ціни на солодові екстрактиДивитись ціни

Концентрат квасного сусла (ККС-"термообробленний")

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (93) 180-12-98
онлайн-вітрина (роздріб,опт, Влад)

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Концентрат квасного сусла (ККС-"термообробленний")
Ціну уточнюйте
В наявності
+380 (93) 180-12-98
онлайн-вітрина (роздріб,опт, Влад)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

КОНЦЕНТРАТ КВАСНОГО СУСЛА ТЕРМООБРОБЛЕННИЙ

ККС-"термообробленний"

Призначення

Використовується як основна сировина для виробництва квасу, у хлібопекарській та кондитерській промисловості

Склад

Борошно житнє (жито), солод житній ферментований, солод пивоварний ячмінний світлий, вода

Органолептичні показники:
Зовнішній вигляд

Непрозора густа в'язка рідина

Колір

Темно-коричневий

Смак та аромат

Кислувато-солодкий, хлібний, не сильно виражена гіркота. Аромат житнього хліба

Розчинність у воді

Допускається опалесценція, обумовлена особливістю застосовуваної сировини та осад одиничних частин хлібних припасів

Фізико-хімічні показники:

Масова частка сухих речовин, %

70±2

Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

16,0-40,0

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3  на 100 см3 води

Не менше 45,0

Колір одиниць ЕВС (у перерахунку на 100% сухих речовин)

Не менше 3 500

Поживна харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 1059 kj (кДж)/277 kcal (ккал)
Жири: 0 g (г)
Вуглеводи: 65 g (г)
З них:
Цукри 65 g (г)
Білки 3,5 g (г)
Сіль 0 g (г)
Основні
ВиробникКрохмалпродукты України
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: Ціну уточнюйте
  • Спосіб упаковки: Розливають ємкості поліпропіленові місткістю 1м 3 , відра, пляшки, каністри з полімерних матеріалів та в бочки, місткістю 250см3. В бочку вкладають плівкові мішки-вкладиші, виготовлені з поліетилену. Бочки герметично закупорюють. Об'єм тари—не більше 95,0% від її повної місткості. На вимогу споживача можливо використовувати інші види тари, що дозволені до використання за призначенням для пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner