Полісол™
Це енергія життя, закладена в пророщених зернах злакових. Ще Гіппократ та індійські йоги використовували в їжу солод. Наші предки варили з нього кисіль, пиво, квас.
При пророщуванні в зернах зароджується нове життя, починається процес акумулювання усіх необхідних речовин. Все починається з розщеплення усіх високомолекулярних сполучень крохмалю, білків та переходу їх у низькомолекулярні речовини, які мають високі поживні властивості. Вміст вітамінів, при цьому, зростає на 200-500%. На сьогодні відомі 13 вітамінів, та 9 (С, Е, В1, В2, В5, В6, В12, РР, Н) з них містяться в пророщених зернах злакових.
В 100г. пророщених зерен вітаміну С більше ніж у 8 склянках апельсинового соку.
Для отримання «ПОЛІСОЛу» 4 віді пророщених зерен подрібнюються, змішуються з водою та піддаються термічній обробці за температури не вище 70оС (щоб не руйнувалися вітаміни). У денній нормі полісолодового екстракту міститься від 25% до 100% добової норми вітамінів, що необхідні людині.
Вітаміни Вітаміни в полісолодовому екстракті підвищують стійкість до інфекцій, мають протизапальну та протиалергійну, антиоксидантну та антидепресивну дію, запобігають та усувають порушення кровообігу, живлять нервові клітини, забезпечують нормальний обмін речовин, сприяють виробленню гемоглобіну та зниженню рівня холестерину, покращують стан шкіри, нігтів та волосся, сприяють спаленню жирів та ін.
При пророщуванні в зернах зароджується нове життя, починається процес акумулювання усіх необхідних речовин. Все починається з розщеплення усіх високомолекулярних сполучень крохмалю, білків та переходу їх у низькомолекулярні речовини, які мають високі поживні властивості. Вміст вітамінів, при цьому, зростає на 200-500%. На сьогодні відомі 13 вітамінів, та 9 (С, Е, В1, В2, В5, В6, В12, РР, Н) з них містяться в пророщених зернах злакових.
В 100г. пророщених зерен вітаміну С більше ніж у 8 склянках апельсинового соку.
Для отримання «ПОЛІСОЛу» 4 віді пророщених зерен подрібнюються, змішуються з водою та піддаються термічній обробці за температури не вище 70оС (щоб не руйнувалися вітаміни). У денній нормі полісолодового екстракту міститься від 25% до 100% добової норми вітамінів, що необхідні людині.
Вітаміни Вітаміни в полісолодовому екстракті підвищують стійкість до інфекцій, мають протизапальну та протиалергійну, антиоксидантну та антидепресивну дію, запобігають та усувають порушення кровообігу, живлять нервові клітини, забезпечують нормальний обмін речовин, сприяють виробленню гемоглобіну та зниженню рівня холестерину, покращують стан шкіри, нігтів та волосся, сприяють спаленню жирів та ін.
Мікроелементи, що входять до складу «ПОЛІСОЛу» сприяють засвоєнню організмом вітамінів та амінокислот.
При пророщуванні в зернах накопичуються ферменти, що сприяють розщепленню білків до амінокислот. Полісол містить у своєму складі 18 амінокислот, у т. ч. усі 8 незамінних, тобто тих, які не виробляються організмом самостійно. Амінокислоти відповідають за відновлення пошкоджених тканин, за м’язову енергію, за зниження цукру в крові, за переробку жирів, за білковий обмін, стимулюють виділення гормону росту, приймають участь у синтезі гемоглобіну, покращують пам'ять та здатність до навчання, приймають участь у синтезі імуноглобулінів та антитіл, гормонів та ферментів, формуванні колагену та ін.
При пророщуванні в зернах накопичуються ферменти, що сприяють розщепленню білків до амінокислот. Полісол містить у своєму складі 18 амінокислот, у т. ч. усі 8 незамінних, тобто тих, які не виробляються організмом самостійно. Амінокислоти відповідають за відновлення пошкоджених тканин, за м’язову енергію, за зниження цукру в крові, за переробку жирів, за білковий обмін, стимулюють виділення гормону росту, приймають участь у синтезі гемоглобіну, покращують пам'ять та здатність до навчання, приймають участь у синтезі імуноглобулінів та антитіл, гормонів та ферментів, формуванні колагену та ін.