Продавець ТОВ Крохмалепродукти України розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
53 відгуків
Актуальні ціни на солодові екстрактиДивитись ціни

Солодові екстракти

Солодові екстракти (malt extract), отримані з пророщених злакових культур, є унікальним натуральним продуктом для здорового харчування, що володіє масою оздоровчих властивостей, позитивно впливають на наш організм. Цей продукт багатий великою кількістю вітамінів і мікроелементів, білком, в якому містяться різні амінокислоти, а також розчинні речовини, що, в цілому, робить його життєво важливим для здоров'я нашого організму.

Солодовий екстракт - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю, що використовується як джерело цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.

ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ СОЛОДОВИХ ЕКСТРАКТІВ В ХЛІБОПЕКАРСЬКІЙ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПОРМИСЛОВОСТІ:

  • ПО-ПЕРШЕ, це чудове середовище для дріжджів. Крім зброджуваних цукрів, які традиційно використовуються для стимулювання дріжджів, в своєму складі вони містять амінокислоти, вітаміни і мінерали, які також є поживними речовинами для дріжджів. Тому використання солодових екстрактів при приготуванні тіста опарним або безопарним способом, інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час залишкової ферментації тістових заготовок, збільшує обсяг тіста, призводить до добре розвиненої структури пористості м'якоті.
  • ПО-ДРУГЕ, маючи у своєму складі легко засвоювані вуглеводи природнього походження, солодові екстракти надають продукту збалансовану, більш натуральну солодкість, більш натуральний смак та аромат, та більш привабливий вигляд, ніж інші підсолоджувачі.
  • ПО-ТРЕТЄ, темні солодові екстракти можуть бути використані як натуральний фарбувальний засіб, яким необхідно замінювати штучні барвники. Володіючи високою фарбувальною властивістю, забезпечують насичений колір корки та м'якоті готового виробу. Відбувається це у зв'язку з реакцією меланоїдиноутворення, тобто взаємодії амінокислот та вуглеводів, що містяться у концентраті.
  • ПО-ЧЕТВЕРТЕ, солодові екстракти поліпшують смакові властивості та зберігають свіжість випечених виробів доволі тривалий час, завдяки вмісту мальтодекстринів та певної кількості вологи.

 

ПЕРЕВАГИ ЗАСТОСУВАННЯ СОЛОДОВИХ ЕКСТРАКТІВ В БЕЗАЛКОГОЛЬНІЙ, ПИВОВАРНІЙ ТА АЛКОГОЛЬНІЙ ГАЛУЗІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ:

  • ЕКСТРАКТИ - ЦЕ ЕФЕКТИВНІСТЬ. Один із самих складних аспектів чистозернового пивоваріння—це початкова густина сусла, яка визначає, скільки алкоголю буде у майбутньому пиві і в цілому його загальний профіль. У той час як затирання солоду є складним і частково непередбачуваним процесом, екстракти завжди забезпечують передбачувану кількість зброджуваних цукрів.
  • ЕКСТРАКТИ - ЦЕ ШВИДКІСТЬ. Використання солодових екстрактів дозволяє пропустити самий трудомісткий і складний етап виробництва напоїв на основі зернової сировини—затирання солоду.
  • ЕКСТРАКТИ - ЦЕ КОМПАКТНІСТЬ. Оскільки процес затирання солоду може бути пропущеним, кількість обладнання значно скорочується.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner