Продавець ТОВ Крохмалепродукти України розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
55 відгуків
Актуальні ціни на солодові екстрактиДивитись ціни

Житньо-солодові екстракти

ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ

(ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)

 

ЖСЕ, ЖСЕ-темний та ЖСЕ-екстра – використовуються у виробництві житньо-солодових, житній, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів.

Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час кінцевої ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корочки, подовжує термін придаьності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає більш розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, гарний смак та насиченний темно-коричневий колір.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність:

1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал)

Жири:

0 g (г)

Вуглеводи: 57 g (г)
З них:
Цукри 57 g (г)
Білки 3,5 g (г)
Сіль 0 g (г)
Пакування:

Розливають у відра, каністри з полімерних матеріалів та в бочки, місткістю 250см3.

В бочку вкладають плівкові мішки-вкладиші, виготовлені з поліетилену. Бочки герметично закупорюють.

Об'єм тари—не більше 95,0% від її повної місткості.

На вимогу споживача можливо використовувати інші види тари, що дозволені до використання за призначенням для пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Умови зберігання:

Зберігають у добре вентильованих, чистих, сухих, без сторонніх запахів приміщеннях за відсутністю прямого сонячного проміння за постійною температурою від 0оС до +25оС

Гарантійний термін зберігання—не більше 12 місяців з дати виробництва

Продукти виготовлені із суміші солоду житнього ферментованого, солода ячмінного та жита, згідно ТУ У 15.8-32671885-001:2011.

Високий вміст натуральних ароматичних, фарбувальних та смакових речовин в екстракті значно покращує якість хлібобулочних виробів. Житньо-солодові екстракти мають високу біологічну активність з високим вмістом вуглеводів, амінокислот, мінералів та інших, життєво необхідних поживних речовин.

100% солодові екстракти отримані шляхом екстрагування суміші житнього ферментованого, ячмінного світлого солодов, жита та води, та подальшого випарювання за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 70% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді в будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад, не більше 10% від об'єму.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner