Житньо-солодові екстракти
ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)
ЖСЕ, ЖСЕ-темний та ЖСЕ-екстра – використовуються у виробництві житньо-солодових, житній, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів.
Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час кінцевої ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корочки, подовжує термін придаьності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає більш розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, гарний смак та насиченний темно-коричневий колір.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність: |
1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал) |
Жири: |
0 g (г) |
Вуглеводи: | 57 g (г) |
З них: | |
Цукри | 57 g (г) |
Білки | 3,5 g (г) |
Сіль | 0 g (г) |
Пакування: |
Розливають у відра, каністри з полімерних матеріалів та в бочки, місткістю 250см3. В бочку вкладають плівкові мішки-вкладиші, виготовлені з поліетилену. Бочки герметично закупорюють. Об'єм тари—не більше 95,0% від її повної місткості. На вимогу споживача можливо використовувати інші види тари, що дозволені до використання за призначенням для пакування під час зберігання, транспортування та реалізації. |
Умови зберігання: |
Зберігають у добре вентильованих, чистих, сухих, без сторонніх запахів приміщеннях за відсутністю прямого сонячного проміння за постійною температурою від 0оС до +25оС Гарантійний термін зберігання—не більше 12 місяців з дати виробництва |
Продукти виготовлені із суміші солоду житнього ферментованого, солода ячмінного та жита, згідно ТУ У 15.8-32671885-001:2011.
Високий вміст натуральних ароматичних, фарбувальних та смакових речовин в екстракті значно покращує якість хлібобулочних виробів. Житньо-солодові екстракти мають високу біологічну активність з високим вмістом вуглеводів, амінокислот, мінералів та інших, життєво необхідних поживних речовин.
100% солодові екстракти отримані шляхом екстрагування суміші житнього ферментованого, ячмінного світлого солодов, жита та води, та подальшого випарювання за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 70% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді в будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад, не більше 10% від об'єму.
- Ціну уточнюйтеВ наявності Оптом і в роздріб+380 (93) 180-12-98онлайн-вітрина (роздріб,опт, Влад)
- Ціну уточнюйтеВ наявності Оптом і в роздріб+380 (93) 180-12-98онлайн-вітрина (роздріб,опт, Влад)
- Ціну уточнюйтеВ наявності Оптом і в роздріб+380 (93) 180-12-98онлайн-вітрина (роздріб,опт, Влад)