ЯЧМІННО-СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ
ЯСЕ-4
Призначення |
Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та мучних виробів – печива, крекерів, пряників; продуктів екструзійної технології – сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки; заморожене тісто (піца та ін.), та як сировина для виробництва безалкогольних напоїв та темного пива. |
|
Склад |
Солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода |
|
Органолептичні показники: | ||
Зовнішній вигляд |
В’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту |
|
Колір |
Від світло-коричневого до темно-коричневого |
|
Смак та аромат |
Солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів |
|
Фізико-хімічні показники: | ||
Масова частка сухих речовин, % |
не менше 73,0 |
|
Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 16,0 |
|
Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, % |
не менше 60,0 |
|
Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин) |
не більше 600,0 |
|
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС |
не більше 65,0 |
|
Сторонні домішки |
не допускається |
|
Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натрію з молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 2,3 |
|
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води |
не більше 6,0 |
|
Поживна харчова цінність на 100 г продукту: | ||
Енергетична цінність: | 1028 kj (кДж)/242 kcal (ккал) | |
Жири: | 0 g (г) | |
Вуглеводи: | 57 g (г) | |
З них: | ||
Цукри | 57 g (г) | |
Білки | 3,5 g (г) | |
Сіль | 0 g (г) |
Основні | |
---|---|
Виробник | Крохмалпродукты України |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: Ціну уточнюйте
- Спосіб упаковки: Разливают в ведра, канистры с полимерных материалов и в бочки, вместимостью 250см3. В бочку вкладывают пленочные мешки-вкладыши, произведенные из полиэтилена. Бочки герметично закупоривают. Объём тары — не больше 95,0% от ее полной вместимости.