Продавець ТОВ Крохмалепродукти України розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
56 відгуків
Актуальні ціни на солодові екстрактиДивитись ціни

Солодові екстракти

ЯЧМІННО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ (ЯСЕ-2, ЯСЕ-3, ЯСЕ-4, ЯСЕ-5, ЯСЕ-6, ЯСЕ- «карамельний», ЯСЕ«оксамитовий»)

100% солодові екстракти, отримані шляхом екстрагування ячмінного солоду з водою та подальшим випарюванням за допомогою вакуумної установки до концентрації не менше 73% сухих речовин. Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях. При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.

Ячмінно-солодовий екстракт №2

ТУ У 15.8-32671885-001: 2011

Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях.

При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.   

ЯСЕ-2 Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та борошняних виробів – печива, крекерів, пряників; продуктів екструзійної технології – сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки та ін.; заморожене тісто (піца та ін.), а також як сировина для виробництва безалкогольних напоїв, квасу.

Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів. Склад: солод ячмінний, вода. Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 57 г. Енергетична цінність 100 г продукту: 242 ккал. Масова частка редукуючих цукрів(у перерахунку на мальтозу) не менш ніж 60%. Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.

Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України» 

 

ЦІНИ(вибрати обсяг замовлення ЯСЕ-2)

Ячмінно-солодовий екстракт №3
Ячмінно-солодовий екстракт №3

ТУ У 15.8-32671885-001: 2011

Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях.

При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.   

ЯСЕ-3 використовується в кондитерській, хлібопекарській, пивоварній промисловості та як сировину для виробництва безалкогольних та міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин тощо, для повної або часткової заміни солоду при виробництві світлих сортів пива.

Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів. Склад: солод ячмінний, вода. Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 57 г. Енергетична цінність 100 г продукту: 242 ккал. Масова частка редукуючих цукрів(у перерахунку на мальтозу) не менш ніж 60%. Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.

Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України» 

 

ЦІНИ(вибрати обсяг замовлення ЯСЕ-3)

Ячмінно-солодовий екстракт №4
Ячмінно-солодовий екстракт №4

ТУ У 15.8-32671885-001: 2011

Без консервантів. Повністю розчинні у воді у будь-яких пропорціях.

При розведенні у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція та осад не більше 10% від об'єму.   

ЯСЕ-4 використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та борошняних виробів — печива, крекерів, пряників; продуктів екструзійної технології – сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки; заморожене тісто (піца та ін.), як сировина для виробництва безалкогольних напоїв та темного пива.

Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів. Склад: солод ячмінний, вода. Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,5 г, вуглеводи 57 г. Енергетична цінність 100 г продукту: 242 ккал. Масова частка редукуючих цукрів(у перерахунку на мальтозу) не менш ніж 60%. Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.

Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України» 

 

ЦІНИ(вибрати обсяг замовлення ЯСЕ-4)

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner