Продавець ТОВ Крохмалепродукти України розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
55 відгуків
Актуальні ціни на солодові екстрактиДивитись ціни

Концентрат квасного сусла

КОНЦЕНТРАТ КВАСНОГО СУСЛА

(ККС, ККС-"термообробленний")

У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.

В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.

ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерський виробів: пряників, печива.

оживна харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність:

1059 kj (кДж)/277 kcal (ккал)

Жири:

0 g (г)

Вуглеводи: 65 g (г)
З них:
Цукри 65 g (г)
Білки 3,5 g (г)
Сіль 0 g (г)
Пакування:

Розливають ємкості поліпропіленові місткістю 1м 3 , відра, пляшки, каністри з полімерних матеріалів та в бочки, місткістю 250см3.

В бочку вкладають плівкові мішки-вкладиші, виготовлені з поліетилену. Бочки герметично закупорюють.

Об'єм тари—не більше 95,0% від її повної місткості.

На вимогу споживача можливо використовувати інші види тари, що дозволені до використання за призначенням для пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Умови зберігання:

Зберігають у добре вентильованих, чистих, сухих, без сторонніх запахів приміщеннях за відсутністю прямого сонячного проміння за постійною температурою від 0оС до +25оС

Гарантійний термін зберігання—не більше 12 місяців з дати виробництва

Спосіб виробництва виготовляють у відповідності з вимогами стандарту - ГОСТ 28538-90 «Концентрат квасного сусла, концентрати та екстракти квасів» -  по рецептурам та технологічним інструкціям з дотриманням санітарних норм та правил, затверджених в установленому порядку. Для приготування ККС застосовують: борошно житнє хлібопекарське або жито, солод житній сухий ферментований та неферментований, солод ячмінний.

 

 

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner